Een blijk van kwaliteit en engagement

Kappersteam Pruiken Nicolas Sioen engageert zich voor totaalbegeleiding bij haarverlies.
Met volledige toewijding creëren we een positieve uitstraling op maat van elke klant’, dat is het motto van Nicolas Sioen.

De Rekkemse kapperszaak ziet dit jaar zijn 29e levensjaar en kondigt daarbij een nieuwe erkenning aan, naast de bestaande van 2009.

In ons instituut nemen we de situatie en de wens van de klant wel heel ernstig. De ultieme kwaliteit van onze ploeg is luisteren en goed begrijpen.
— Nicolas Sioen

Met ‘Take Care of You’), biedt Nicolas Sioen professionele gecertificeerde oplossingen voor personen die te kampen hebben met tijdelijk of permanent haarverlies. Ons instituut verzorgt persoonlijk en discreet advies en medisch gecontroleerde oplossingen op maat van elke klant.

Nicolas Sioen All rights reserved ©

Nicolas Sioen All rights reserved ©

Als je 32 jaar een kapperszaak uitbaat, leer je heel wat bij. Zo beleefden we meermaals van dichtbij de impact die haarverlies op mensen kan hebben. Ook al is dat haarverlies maar tijdelijk, vaak komt het met een pak andere moeilijkheden. Ons doel is om mensen zich goed in hun vel te laten voelen, net zoals in het kapsalon.
— Nicolas Sioen


De methodiek, de medische achtergrond en het productassortiment van Nicolas Sioen wordt verzekerd door het internationaal kappersnetwerk NJ Santé Beauté, dat Nicolas Sioen als 91ste partnerinstituut aan zijn Europees netwerk toevoegde.

De pruiken en toepassingen die we nu kunnen aanbieden, laten ons toe om voor iedereen een
comfortabele pruik op maat en stijl te maken. Een klant voelt zich terug zichzelf en hoeft daarbij niet te vrezen voor een bewegend kapsel. Alles past perfect. Daarenboven kunnen we alle mogelijke modellen knippen en onderhouden.
— Haarwerkspecialist Kathy Macco

Niemand is op haarverlies voorbereid, daarom zorgt ons instituut voor een zeer lage drempel. Iedereen kan er terecht voor medische uitleg over haaruitval en een ruime voorstelling van de verschillende mogelijkheden. Bovendien komt het ziekenfonds tussen in elke aankoop van een pruik bij Nicolas Sioen.